čtvrtek 8. listopadu 2012

První zkušenost se značkou Lush


O kosmetice Lush už jsem slyšela dříve, ale až teď jsem ji vyzkoušela na vlastní kůži, tedy vlastně vlasech:-) A můžu přímo říct, že jsem opravdu nadšená.


Mám husté a přirozeně vlnité vlasy, ale bohužel poničené častým zesvětlováním. Vybrala jsem tedy vanilkovo-kokosový šampon Curly Wurly, který slibuje zkrocení kudrnatých vlasů a zářivý lesk. Šampon je husté konzistence, pro umytí vlasů stačí nabrat málo a už dobře pění. Krásně voní, a co nechápu, vlasy voní ještě třetí den, opravdu:-) Šampón koupíte zde, cena je 445 Kč.
K šamponu jsem pořídila masku Hsuan Wen Hua, po které by měl mít každý hřívu jako bohyně, takže jasná volba:-) Maska má zvláštní neidentifikovatelnou vůni. Nanáší se před mytím vlasů a nechává se působit 20 min. Má krémovou konzistenci. Masku seženete za 355 Kč zde.




Proceduru s maskou a mytím jsem už absolvovala dvakrát. Vlasy jsou o poznání příjemnější na dotek a voněly ještě další den. Obvykle myju každý druhý den, ale tentokrát vydržely pěkné déle. Zdá se mi, že se opravdu více lesknou. Takže jsem s výsledkem moc spokojená a plánuju vyzkoušet ještě další výrobky.

Máte také nějaké zkušenosti s přípravky Lush?

6 komentářů:

  1. Výrobky Lush můžu doporučit. Mám šampón Big a je fakt super. Katka

    OdpovědětVymazat
  2. Od Lushe používám hennu a docela dlouho jsem používala jejich šampuky, nicméně pro jejich obsah SLS od nich v poslední době upouštím, pro moje vlasy je to stejné zlo jako silikony, akorát že se to projeví až po dlouhé době.
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  3. Curly Wurly je můj nejoblíbenější šampón od Lushe, vyhrál to na plné čáře. H'suanku jsem ještě neměla, ale chci ji vyzkoušet.

    http://crazygingersdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle jsem si vždy přála vyzkoušet, ale bohužel na to nemám dost financí. Ale jednou do budoucna to prostě také musím mít :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mám Rehab a American Cream - velká spokojenost. Chystám se teď na zmíněnou vlasovou masku a hennu. Osobně doporučuju domluvit se s více lidma a objednat z UK! Na aukru jsou pravidelně dva uživatelé, kteří prodávají Lush za cca 36 Kč a objednají ti, co si namaneš... Vychází to výrazně levněji! Objednávám si 3 věci přes jednu paní a vyjde mě to i s poštou o 200 levněji : )

      Vymazat
  5. Miluju šampon BIG a kondicionér American Cream - doopravdy vydrří intenzivně vonět ve vlasech několik dní. Mám zkušenost i s mnoha jinými produkty ale tohle jsou špičky.

    OdpovědětVymazat

Díky moc za komentář a těším se na další:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...