neděle 18. listopadu 2012

Krémy na zimu za pár kaček

Protože se pořádná zima, která mi vždy vysuší pleť, začíná blížit, pátrala jsem po krému, který je hodně hutný a výživný. 

Takový, který bych si mohla večer natřít na obličej v pořádné vrstvě a přes noc nechala vstřebat. Pořád jsem se nemohla pro žádný rozhoudnout, tak jsem nakonec před pár dny vyrazila do místní obyč drogerie pro Niveu, s pocitem, že tam stejně nic mít nebudou. K mé spokojenosti ji měli v malém balení a za srandovní cenu 16,90 Kč, 30 ml. Hned vedle byly krémy Ziaja. Normálně by mě tyto krémy nezaujaly, ale četla jsem, že jsou dobré. Tak jsem vzala olivový 50 ml za 29,90 Kč.


Krém Ziaja mě příjemně překvapil. V podstatě je to to, co jsem hledala. Večer namažu větší vrstvu, do rána se krásně vsákne a pleť je jemná a vyživená. Krém je docela mastný, ale na noc to nevadí. Na den ho používat asi nebudu.

Klasické krémy nivea zná asi každý, takže není třeba nějak moc popisovat. Krém je tak hustý, že bych si mohla celý obsah připlácnout na čelo a držel by tam asi až do rána:-) Každopádně v mrazech se bude hodit.


Takže závěr je takový. Nepodceňovat obyčejné drogérie a i levný krém může být skvělý:-)

Stránky kosmetiky Ziaja jsou zde.

Jaké krémy v zimě používáte vy? Taky vás někdy nějaký zdánlivě obyčejný krém mile překvapil?

3 komentáře:

  1. Ahoj, na niveu jsem se včera koukala v drogerce, ted ale používám Bübchen protective cream against wind and cold, mám ho z loni po dětech a až letos jsem ho objevila pro sebe. Mám dost citlivou pleť a tohle mě fakt sedí. Je trochu dražší ale do stovky se vejde.

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se po téhle nivee vždycky udělá ekzém :-( ale to má každý jinak

    OdpovědětVymazat
  3. mě Nivea taky moc nevyhovuje, nemám ráda jak voní a vsakuje se vždycky děsně dlouho, takže se lepím k polštáři:))

    OdpovědětVymazat

Díky moc za komentář a těším se na další:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...