pondělí 7. ledna 2013

Obsah mé cestovní toaletní tašky

Jsem na cestách docela často a sbalit se umím už velmi rychle. A jakou kosmetiku vozím ssebou?  

Samozřejmě mám vždy vše, co běžně každodenně potřebuji. Všimla jsem si, že přidávám do taštičky věcí víc a víc, ale pořizuju menší a menší balení, takže se mi tam všechno dobře vejde. A jasně, že si beru ssebou to, co funguje a co v danou chvíli považuju za nejlepší.


Takže takto taška vypadá uvnitř. Na první pohled zmatek:-) Věci jsem očíslovala pro lepší orientaci. Některé nejsou skoro vidět, ale nebojte, všechny vám popíšu.

























  1. micerální voda Bioderma Sébium H2O - skvělá věc na odlíčení a čištění pleti. Jen příště musím pořídit menší balení, protože toto půllitrové mi zabírá skoro polovinu tašky! Ale aspoň vidíte, že bez ní nemůžu být, když ji ssebou vláčim. 
  2. asijský BB cream od Skin79 Super+ VIP Gold - pořídila jsem ho schválně v menším balení 25 g. Existuje i větší 40 g. O krému jsem se už zmiňovala zde
  3. šampón Big značky Lush, který jsem dostala od Ježíška.
  4. další vánoční dárek, balzám na konečky vlasů Shine so bright od Lush - není to nezbytnost, ale je tak malíčký, že se vejde všude.
  5. tuhá tvářenka Clinique odstín 03 rosy blush - vysouvá se a má podobnou konzistenci jako rtěnka. K nanášení není potřeba štěteček, jen se rozmaže prstem.
  6. oční protivráskový krém Estée Lauder - tento vzorek jsem koupila na Mimibazaru, už ho mám celkem dlouho a ještě není zdaleka prázdný.
  7. balzám na vlasy Oil Repair Balea - recenzi jsem psala zde.
  8. Vyživující krém na ruce Yves Rocher - skvělý, co ho používám, nepraská mi kůže na palci
  9. stylingový krém pro vlnité vlasy Balea - používá se na mokré vlasy a už se nesmývá. Vlasy s ním vypadají o dost lépe. Recenze je zde.
  10. řasenka Scandaleyes Rimmel
  11. antiperspirant Oriflame
  12. oční stíny Essence odstín 02 dance all night - ještě k nim mám v malé kapsičce štěteček. Tyto stíny krásně rozjasní oči a vydrží celý den.
  13. hydratační krém Nivea Soft - po použití tohoto krému mám pocit, jako by mou pleť svlažil jarní deštík. Skvělá věc nejen na cesty. A vyrábí se v tomto malém balení 50 ml.
  14. klasický krém Nivea - stálice na krémovém nebi. Je to taková víceúčelová záležitost, která se hodí hlavně v zimě.
  15. dřevěný hřeben
  16. vzorek mandlového krému Weleda - jsem přidala jen tak, kdybych chtěla změnu

Ještě je tam někde zapadlá černá kajalová tužka na oči Oriflame. Balzám na rty a parfém nosím v kabelce. No a to je všechno, co mi stačí ke kosmetickému štěstí.

Co vozíte vy, když někam jedete? Myslíte, že toho mám v taštičce hodně nebo naopak málo?

6 komentářů:

  1. máš toho tak primerane a zo všetkého trošku ;)
    strašne sa mi páči tá taštička- praktická a to je pre mňa ;D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taštičku jsem dostala zdarma v DM. Vyplatí se mít tam zákaznickou kartičku:-)

      Vymazat
  2. obsah taštičky se mi moc líbí :) takovéhle články mám moc ráda :) Já mám tu micelárku z řady sensibio, tuhle jsem chtěla taky, jenže potom jsem se dočetla, že není vhodná na odličování očí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já s ní odličuju i oči a je v pohodě, oči nedráždí. Jen když mám oči více nalíčené, tak použiju přímo odličovač očního make-up.

      Vymazat
  3. Cítala som viacero tvojich článkov , asi som mala šťastie na tie , kde píšeš o silikonoch v prípravkoch na vlasy. Tak som si schválne klikla aj na obsah tvojej kozmetickej taštičky , v nej máš samú ropu a ešte aj dezodorant s hlinníkom. Myslím , že "silikony" poznáš z reklamy , o rope sa tak nehovorí , no aj tak to stojí za prečítanie. Mala by si sa zamerať na celkové zloženie a nie len na to čo poznáš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za rady, ale asi jsi mě trochu nepochopila, mě nejde o to, abych měla vše bio. Silikony řeším jen v šampónech, protože jsem poznala, že po nich mám splihlé své jinak vlnité a nadýchané vlasy.

      Vymazat

Díky moc za komentář a těším se na další:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...