čtvrtek 17. ledna 2013

Novinka od Dermacolu: Ultimate Lifting & Shield make-up

Já, klasickým make-upem zatím téměř nepolíbená, hlásím do světa, že jsem objevila make-up, který mne uchvátil a změnil můj negativní postoj k těmto výrobkům. 

Musím vysvětlit, že jsem doposud make-up nepoužívala a vždy, když jsem nějaký vyzkoušela, tak jsem si připadala, jako s maskou na obličeji, odstín byl nevhodný, vysušoval mi pleť, zvýraznil rozšířené póry a vrásky nebo se dokonce na tvářích drolil. Ale v časopise jsem objevila vzorek tohoto make-upu od Dermacolu a odvážila se ho zkusit. A můj dojem - jak bych to nejlépe vystihla - připadala jsem si s ním prostě krásná:-)  A pochválila mě i moje mamka, a to je co říct, protože je mým velkým kritikem - namaluj si rty, pořiď si vycpanější podprsenku, nehrb se...


A teď vám tedy o tom mém objevu něco napíšu.

Konzistence make-up je hustší a krémová. Make-up se roztírá dobře a docela rychle zasychá, což ale nijak nevadí. Nanášela jsem ho prstem.

Krytí je vyšší. Já nemám velké nedostatky pleti, jen několik tmavších pih a drobné nedokonalosti, které zakryje skvěle.

Vyrábí se ve čtyřech odstínech a mě perfektně sedl ten s číslem 2. Působí velmi přirozeně a nejde vůbec znát, kde nános koční. Pleť krásně sjednotí a vytvoří opravdů dokonalý vzhled.

Make-up se drží jako klíště. Od rána do večera vydrží na svém místě. Oceňuji také, že se neotiskuje třeba na oblečení.

Vůně je úplně neutrální, téměř bych řekla, že žádná, což mi vyhovuje.

A dál? Líbí se mi taky SPF30, což se bude hodit, jestli tedy to sluníčko někdy pořádně vykoukne. Nejvíc však musím pochválit to, že make-up nevysušuje pleť a nezvýrazňuje stopy plíživě se blížícího stáří - jemné vrásky a rozšířené póry na nose a tvářích (které se prý s věkem zvětšují, no paráda!). Vlastně pleť tak nějak vyhladí a ta pak vypadá mladší. Alespoň mě to tak připadá, i po konzultaci s mým nemilosrdným zvětšovacím zrcátkem. Navíc je pleť na dotek velmi jemná, nic se nedrolí a netvoří se šupinky, prostě vše je tak, jak má být.

A co se o make-upu píše na stránkách Dermacolu (zde)?

Jedná se o dlouhotrvající make-up s koncentrovaným protivráskovým komplexem. Takže nic pro mladší ročníky. Vlastnosti make-upu se v podstatě shodují s mým popisem.

Ale tento text mě dostal. Cituji:

"Jedinečná liftingová péče s koncentrovaným protivráskovým komplexem. Reguluje svalové kontrakce způsobené mimikou obličeje a uvolňuje mikronapětí. Inhibuje neuropřenašeče nezbytné pro svalové kontrakce a tím snižuje počet obličejových stahů. Vyhlazuje, zjemňuje linky ve tváři, redukuje vrásky a zabraňuje jejich vzniku. Pro všechny věkové kategorie od 30 let." 

To zní úplně vědecky, skoro až děsivě. Jestli make-up bude opravdu takto fungovat, tak budu brzy vypadat na 15, juchů:-)

Při nejbližší příležitosti si ho musím pořídit! Cena za 30 ml je 299 Kč

Jaký je váš oblíbený make-up? A jak se vám líbí tento?

4 komentáře:

  1. Vypadá moc dobře, Dermacol má skvělé věci, taky mám dobré zkušenosti s jejich výrobky. Kat.

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá dobře, já od Dermacolu mám minerální(dostala jsem jej k předplatnému časopisu)a jsem s ním teď v zimě hrozne spokojená. Je to můj vlastně první make-up, nikdy jsem to nepoužívala. A tenhle vypadá taky parádně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Používám makeup od Mary kay a tento mě po vyzkoušení opravdu moc nepřesvědčil. Ale já jsem nebyla ještě spokojená s žádným makeupem od Dermacolu. Takže možná jsem k němu moc kriticky zaujatá.

    OdpovědětVymazat

Díky moc za komentář a těším se na další:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...