středa 2. ledna 2013

NEW IN: Balea, Alverde a Yves Rocher

Dnes jsem byla na rychlých nákupech v DM a Yves Rocher, ale nakonec jsem toho donesla celkem dost:-)  

V plánu jsem měla pořídit krém na suchou pleť, protože jsem si všimla, že můj obličej poslední dobou tak trochu připomíná scvrklé rajče. Nevím, jestli to může být zimou nebo suchým vzduchem z topení (nebo začínajícím stářím:-). Rozhodla jsem se dát šanci značce Balea, protože s vlasovou kosmetikou jsem spokojená, takže teď zkusím i přípravky na pleť. Do Yves Rocher jsem šla využít poukaz na dárek k nákupu.


























Takže co to tady máme (zleva):

Mandlové vyživující tělové mléko s hydratačními účinky YR 30 ml - to je právě ten dárek k nákupu. Mléko jsem zatím zkoušela jen na ruce, ale vypadá velmi nadějně. Voní příjemně jemně po mandlích.

Šumivá tableta do koupele kokosová YR, 29 Kč - ještě jsem nikdy nezkoušela, tak jsem zvědavá.

Tělové mléko kokosový ořech z Malajsie YR 50 ml, 49 Kč - voní pěkně, konzistence je lehká a dobře se roztírá. 

Jinak tyto tablety, mléka, ale i sprcháče nebo toaletní vody mají v YR i v jiných vůních, např. malina, vanilka nebo ostružina, a všechny voní fakt skvěle.

Pleťový olej divoká růže Alverde 15 ml, 89,90 Kč - růžový olej jsem už jednou měla, ale od Weledy. Je určen pro suchou pleť. Pleť se po něm krásně zjemní. 

Čistící pleťový krém Balea 150 ml, 59,90 Kč - pro suchou a citlivou pleť. Zkoušela jsem ho a nevím, jestli jsem vybrala dobře. Chtěla jsem něco, čím bych mohla vyčistit pleť při sprchování. Ale tohle má krémovou konzistenci a nezdá se mi, že by to nějak moc pleť čistilo.

Výživný denní krém Balea s mandlovým olejem 50 ml, 69,90 Kč - pro suchou a citlivou pleť. Výtažky ze žlutého melounu mají udržovat hydrataci pokožky, tak uvidíme.

Noční krém Balea s Q 10 proti vráskám 5 ml, 19,90 Kč - pro náročnou pleť

Krémový peeling Balea s aloe vera 75 ml, 59,90 Kč - všechny odumřelé buňky musí pryč

Peeling + hydratační maska YR, 28 Kč - péče ve dvou krocích. Vyzkoušela jsem a peeling je moc příjemný, ani moc hrubý, ani moc jemný. Maska má hladkou gelovou konzistenci a pleť krásně zjemnila. Celé balení mi vydrží asi na 2 až 3 použití.

A na konec tužka na oči Expression Kajal černá od Maybelline 119 Kč - tužku jsou zkoušela, ale bojím se, že se bude rozmazávat. Koupit dobrou tužku je problém. Příště se budu držet své ověřené od Oriflame.

Až všechny věci pořádně otestuju, určitě napíšu, co s mou pletí udělaly.

Co říkáte na můj nákup? Máte s některými výrobky zkušenosti?

6 komentářů:

  1. Pěkný nákup:-) Ten růžový olej mám taky, je skvělý. Zuza

    OdpovědětVymazat
  2. kajalové tužky se často rozmazávají, to je pravda:( jinak od maybelline jsou bezva gelové linky, na ty nedám dopustit:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip:-) Mě právě ty kajalové vyhovují nejvíce, ale jen málo která je fakt dobrá.

      Vymazat
  3. Tak pak dej vědět, jaké jsou ty krémy od Baley, to by mě zajímalo.

    OdpovědětVymazat
  4. Som tvoja nová čitateľka... kiežby všetky blogerky mali také poučné články ako ty... páčia sa mi najmä tie kde "prekladáš" zloženie ;)

    OdpovědětVymazat

Díky moc za komentář a těším se na další:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...