sobota 26. ledna 2013

L´Oréal BB cream Nude magique

Díky vzorku v časopise jsem měla možnost vyzkoušet BB krém od L´Oréal a mám z něj velmi rozporuplné pocity.

Krém obsahuje kapsule mirkopigmentů, které se mají po aplikaci přizpůsobit tónu každé pleti a vytvořit tak dokonale přirozený "nahý "vzhled. Krém také pleť hydratuje, obsahuje antioxidanty a SPF 12.

Krém mě na první pohled překvapil tekutou konzistencí a bílou barvou. Krémem bych ho ani nenazvala, protože nemá moc krémovou konzistenci. Béžová barva se začala ukazovat až po rozetření na kůži. To asi jak začaly praskat ty kapsule. Připadalo mi, že ho nanáším tak nějak naslepo, právě proto, že zabarvení není vidět hned. Po důkladném rozetření je pleť mírně sjednocená a spíš matná až sametová. Odstín vzorku je medium a na mě je dost tmavý, takže bych potřebovala světlejší light.


Co se týká hydratace, velké hydratační účinky jsem nezaznamenala, ale ani nemůžu říct, že by byla pleť s krémem suchá. 

Vyzkoušení tohoto vzorku mě nepřesvědčilo, abych si koupila plné balení, které stojí 259 - 300 Kč. Uznávám, že celkový vzhled pleti po použítí krému je zajímavý, hlavně tím zmatněním a sametovým dojmem, ale nevyhovuje mi aplikace krému.

Máte zkušenosti s tímto BB krémem?

6 komentářů:

  1. teda, to slyším poprvé, že by nějaký BB byl bílý a zabarvil se až na pleti:D taky mi to přijde takový zvláštní...asi by mi fakt dělalo zle to, že jakoby "nemám" kontrolu, jak ho nanáším.

    OdpovědětVymazat
  2. je to zaujímavé že sú tam tie mikročastičky a tak ale nejako ma neláka ;)
    ale zaujímavé to je stále :D

    P.S:je u mňa GA alias pozvánka

    OdpovědětVymazat
  3. zkušenosti s tímto bíbí nemám, ale už jsem na něj koukala.. ale tak, asi si zase nechám zajít chut:)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem na něj koukala v dmku ale nechtělo se mi za něj dávat tolik když je to novinka. Raději si vždycky počkám na názory ostatních... Je to zvláštní, jak se zabarví :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já ho mám v nejsvětlejším odstínu a stejně mi příjde tvavý:-/

    OdpovědětVymazat
  6. Mám podobnou zkušenost, líbila se mi lehká konzistence a příjemný, sametový pocit, který zanechal na pleti. To bylo veliké plus. Bohužel i na mě byl odstín ve vzorku tmavý, takže to, že ze začátku není vidět, kde je nanesen bylo spíš na škodu. Protože to komplikovalo roztírání a špatný odstín byl pak na některých místech vidět. Což ale není nutně chyba krému :) Pokud bych uvažovala, že si koupím plné balení, musela bych mít možnost vyzkoušet jeho světlou variantu. Anebo budu muset začít chodit do solárka :)

    OdpovědětVymazat

Díky moc za komentář a těším se na další:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...