čtvrtek 10. ledna 2013

5 spotřebovaných (1/13)

Začínám s novou rubrikou na mém blogu, která se jmenuje 5 spotřebovaných. A jak název napovídá, budu hodnotit pět výrobků, kterým jsem se podívala na dno.

Prázdné tubičky nebudu hodnoti schválně za určitý uplynulý měsíc, ale budu je brát po pěti, protože občas toho člověk za měsíc spotřebuje fakt málo nebo naopak až moc a pět mi příjde tak akorát. Článek nebude ani dlouhý, ani krátný. Snad vás bude rubrika bavit.

Výrobkům budu přidělovat body:
5 bodů = skvělá věc, kterou musím mít znovu a nemám momentálně chuť hledat a zkoušet něco dalšího
4 body = splnilo mé očekávání, jednou třeba pořídím znovu, ale teď chci vyzkoušet ještě něco jiného
3 body = celkem fajn, ale čekala jsem od toho trochu víc
2 body = slabý průměr, to mě tedy nezaujalo
1 bod = už nikdy!

Takže začínáme, toto je první pětka:


























Vyživující arganový balzám Yves Rocher - 1/5
Bohužel musím přidělit jen jeden bod. Výrobky Yves Rocher mám ráda, ale tohle se fakt nepovedlo. Naštěstí jsem měla jen vzorek, který jsem dostala zdarma k nákupu. Krém jsem nosila v kabelce a pokaždé, když jsem se jím mázla, třeba v autě, tak jsem dostala strašně vynadáno od spolucejtujících, protože tento krém fakt nevoní, řečeno přímo, smrdí. Je to asi tím arganovým olejem. Jinak konzistence fajn, na kůži mi připadal trošku lepkavý, ikdyž pak se vsáknul, ale ten smrad všechny pozitiva přebije. Plné balení 150 ml stojí 590 Kč a na stránkách Yves Rocher jej najdete zde.

Maska na vlasy Hsuan Wen Hua od Lush - 3/5
Masku jsem si koupila, protože slibovala hřívu jako bohyně. Má vlasy vyživit, posílit a zvýšit jejich lesk. Asi jsem čekala zázraky, ale žádné se nekonaly. Maska má velmi zvlášní vůni, která mi připomíná něco lékařského, opravdu nevím, k čemu bych ji přirovnala. Používá se před mytím vlasů. Na vlasy se nanáší dobře, jen jsem měla pocit, jako by mě z ní štípaly ruce. Nestudovala jsem složení, takže nevím, co by to mohlo způsobovat. Oplachovala se z vlasů dobře. Ale nemám pocit, že by mým vlasům nějak výrazně prospěla. A za cenu 355 Kč mi takový výsledek prostě nestačí. Na stránkách Lush je maska zde. 

Šumivá tableta Yves Rocher s vůní kokosu - 2/5
Tableta se v teplé vodě, za stálého šumění, pěkně rozpustila, ale vůně kokosu mi připadala trochu umělá a moc se mi nelíbila. Tablety se prodávajá i s jinými vůněmi, ale po této zkušenosti nemám chuť další zkoušet. Stála 29 Kč.

Balzám Figs&Rouge - 4/5  
Balzám jsem dostala v listopadovém Senzaboxu v peprmintové příchuti. Mám ráda přírodní věci a tento balzám je přírodní na 100%. Ze začátku jsem měla pocit, že na rtech trochu pálí, ale pak jsem si asi zvykla, nijak mi to nevadilo. Používala jsem ho každý den, ale jen doma. Nechtělo by se mi ho nanášet špinavýma rukama někde venku. Zjistila jsem, že když je balzám v blízkosti tepla, tak se začne rozpouštět, tak pozor na to:-) Rty krásně zvláční, vyživý a zanechá příjemný pocit. Ale na světě je plno dalších balzámů, které čekají, až je objevím, takže snad někdy příště, ale teď už zkouším balzám jiný.

Vzorek vůně Roberto Cavalli - 4/5  
Měla jsem jen vzorek, ale vůně se mi tak líbila, že o ní musím napsat. Vyzývavá, orientální, smyslná, mírně nasládlá, tak nějak bych ji popsala. Řekla bych, že se hodí spíš na večer, než na denní nošení. Málo která vůně mě opravdu zaujme, ale tato ano. Nezlobila bych se, pokud bych ji dostala třeba k narozeninám:-) Vůni jsem na internetu našla například zde.

Máte zkušenosti s některými z těchto výrobků? Jak je hodnotíte vy?

6 komentářů:

  1. pojetí tohohle článku se mi moc líbí! Hlavně hodnocení body u kterých máš i vysvětlivky. Já si chci objednat cokoliv od lushe. Díky tomu balzámku jsem litovala že jsem zrovna onen senzabox neobjednala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc:-) Taky se chystám od Lushe vyzkoušet další věci. Jejich výrobky jsou tak originální a zajímavé, že to hrozně láká, všechny zkusit:-)

      Vymazat
    2. Lush je boží, vyzkoušela jsem tak 80% sortimentu :-D Jediné, co mě nebere, jsou ty balistiky a pěny.

      Vymazat
  2. pekný článok, tiež sa mi páči systém hodnotenia a už sa teším na ďalší :)

    OdpovědětVymazat

Díky moc za komentář a těším se na další:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...