čtvrtek 20. prosince 2012

Souboj BB creamů - Skin79 vs. Nivea

Můžete zkusit hádat, jak dopadlo srovnání BB creamu Skin79 Super+ VIP gold collection a BB creamu Nivea. 

Vítěz dostal soupeře na kolena hned v prvním kole. No přiznávám, že jsem proti sobě nepostavila zrovna rovnocenné soupeře.


























BB cream Skin79 používám už delší dobu. Dřív jsem měla růžový Hot Pink Super+ (pokud máte normální, smíšenou, mírně mastnou pleť nebo problémy s akné, je tento BB krém určen právě pro vás) a teď mám tento VIP gold, protože je určen pro suchou a zralou pleť, což moje více méně splňuje. 

Nikdy jsem nebyla příznivcem make-upů, protože je těžké se ztrefit do odstínů, aby pleť vypadala přirozeně a taky moje pleť nikdy moc problematická nebyla, takže jsem neměla potřebu se maskovat:-) Ale BB creamy mě oslovily a já jsem zvolila přímo ty, o kterých jsem na internetu našla nejlepší reference. Pak už mě ani nelákalo, zkoušet nějaké další drogérkové. Ale teď se ke mě dostaly vzorečky BB Nivea, tak jsem je musela hned otestovat.


BB krém Skin79 je na první pohled velmi světlý, prodává se jen v jednom odstínu. Je prostě dělaný pro korejské ženy, které světlé jsou. Ale pro naši zeměpisnou šířku je akorát. 

Vzorky BB krému Nivea jsem dostala v odstínu světlý a tmavší. Nejdív jsem vyzkoušela ten světlejší, ale už od pohledu byl naoranžovělý a začala jsem mít pochybnosti.




















Tady jsou BB více rozetřené a rozdíl v barvě je jasný na první pohled. Skin79 odpovídá odstínu mé pleti. Nivea světlý je pro mě moc tmavý, naoranžovělý, a to nejsem nějaká bledule. Nivea tmavší je pro hodně opálené nebo mulatky:-)


Já krém Skin79 používám jen na nos a tváře, abych sjednotila barvu pleti a zakryla pihy a nedokonalosti. Roztírá se tak lehce a krásně splyne, takže žádné přechody nejsou znát. 

Zkusila jsem stejně použít krém Nivea, ale byly vidět přechody a navíc ten oranžový odstín:-) Roztírá se špatně a jako by rychle zasychal.

Pokud bych chtěla docílit aspoň trochu přijatelného vzhledu, musela bych se jím asi natřít od uší až po bradavky, ale pořád bych měla světle mrkvovou barvu.

Mě tedy BB cream Nivea neoslovil a nekoupila bych si ho. A Skin79 upevnil svou pozici krále BB krémů.

Máte zkušenosti s některým z těchto BB krémů? Jaké BBčka vyhovují vám?


1 komentář:

  1. Taky mám doma tyhle vzorečky, ale ještě jsem je nezkoušela. Asijský BB zatím nevlastním, naprosto mi vyhovuje ten na smíšenou pleť od Garnieru.

    OdpovědětVymazat

Díky moc za komentář a těším se na další:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...