sobota 15. prosince 2012

Horká vana s pěnou a balistikou Lush + video

Venku je pořádná zima. Není nic lepšího, než se večer naložit do vany. A co si do ní přidávám?

Nejraději mám různé koupelové soli, ale tentokrát jsem vyzkoušela něco jiného. A to balistiku Big blue (vlevo nahoře) za 130 Kč a tuhou pěnu Creamy Candy (dole) za 125 Kč od značky Lush. Na fotce vpravo nahoře je ještě balistika Stmívání, ale ta poputuje k jiné majitelce.


























Proč se balistika jmenuje balistika nevím. Je to ručně vyráběná voňavá koule (ve vetšině případech), která po vhození do vody šumí a rozpouští se. Já jsem to natočila na video. Ještě před nedávnem by mě ani nenapadlo, že budu točit, jak se mi něco rozpouští ve vaně:-)


Voda byla po ruzpuštění tyrkysově modrá. Ale vůně byla až moc výrazná a taková umělá, působila spíš rušivě. Prostě jsem si koupel nijak zvlášť neužila. Navíc byly ve středu balistiky takové cancourky (ukázka na fotce níže), řasy, což mě tady vůbec nenadchlo. A po koupeli jsem měla pocit suché kůže. Takže za mě bohužel palec dolů.

Balistiku Big Blue koupíte zde.




Pěna Creamy candy byla fajn. Voní nádherně sladce a měla jsem opravdu chuť se do ní zakousnout. Dá se dobře krájet, takže jsem ji použila na dvakrát. A to byl asi důvod, proč se nevytvořilo moc pěny. Pokud bych ji použila celou, tak by bylo bublinek více, ale bylo mi líto, ji hned spotřebovat. I tak byla koupel moc příjemná, vůně jemná a celkový pocit skvělý.  Takže ano, tato mi sedla a klidně koupím další.

Tuto tuhou pěnu seženete zde.

Včera jsem nakoupila koupelové soli Balea, tak už se těším, až je vyzkouším!

A co si do vany přidáváte vy?

2 komentáře:

  1. Balistiky jsou nej! Zvlášť pěkně s přítelem! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já se značkou lush ještě zkušenosti moc nemám, ale po vánocích si určitě něco koupím! :) Mě taky vadí takové ty věci jako jsou ve vaně řasy a tak :/ Každopádně díky za tip, tu pěnu si asi taky pořídím ;)

    OdpovědětVymazat

Díky moc za komentář a těším se na další:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...