čtvrtek 18. dubna 2013

Čistící maska Mask of magnaminty od Lush

Chtěla bych vám představit opravdu slušivou masku, která se hodí na běžné nošení... :-) Slibovala jsem recenzi a tady je. Musím říct, že úplně chápu, proč je tato maska mezi nejprodávanějšími výrobky od Lush. 

Maska je určena k čištění pleti a ničení černých teček. A své poslání plní dobře. Navíc pleť skvěle osvěží a omladí. Voní nádherně po mátě, což já můžu vždy a všude. Na obličej se nanáší dobře a příjemně chladí. Nechá se zaschnout a pak smývá vodou. To jde trošku těžko, protože maska dost zatuhne. Ale líbí se mi, že při tom smývání působí jako peeling, protože obsahuje hrubší částečky, které tak pleť ještě dočistí.


Co se týká zanesených pórů a černých teček, tak se mi opravdu zdá, že po použití masky jsou póry čistější. Masku používám ráda, pro celkově dobrý pocit, když ji mám na obličeji i po umytí. Takže určitě doporučuji vyzkoušet.

Jediná problémová věc je její krátká trvanlivost. Mám ji od začátku března a pořád ji zbývá opravdu hodně. Trvanlivost má do června. Takže se ji snažím použít vždy víc, než by asi bylo potřeba. A minule jsem si ji na obličej dala tolik, že mi tvář po zaschnutí úplně zabetonovala. Takže pozor na to:-) Asi si ji část zamrazím.













Maska stojí 185 Kč (85 ml), což na Lush není moc. Na webu Lush ji najdete zde.

Máte s touto maskou zkušenosti? Používáte vůbec masky?

5 komentářů:

  1. Vypadá ..:D Dobře, já mám od lashe něco a je to fajn)

    OdpovědětVymazat
  2. Žádné zkušenosti s Lushem zrovna nemám, ale zrovna včera mi v obchodě dali dva vzorky (Mask of Magnaminty a Zelinka), tak budu o víkendu zkoušet.

    valerieswonderland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Mě tato maska nijak zvlášť neoslovila, jinak mýdla od LUSH mě dost zklamaly, protože jsou dost vysušující. Jediný výrobek, který bych si koupila znova je Each peach.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem měla mýdlo Honey I washed the kids a taky mi vysušovalo pokožku. Čekala jsem od něj mnohem víc.

      Vymazat
  4. Moje nejoblíbenější maska vůbec :) Na ostatní masky většinou má pleť reaguje negativně :/

    OdpovědětVymazat

Díky moc za komentář a těším se na další:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...