sobota 16. března 2013

Sprchový gel Aroma ritual od Dermacolu

Na chvíli, kdy se večer zavřu do koupelny, se už vždycky těším. Koupelna je pro mě takové malé domácí wellness. Na horkou koupel není pokaždé čas, ale i sprcha umí skvěle uvolnit.

Na vyzkoušení jsem dostala jasmínový sprchový gel Dermacol Aroma ritual. Obsahuje islandskou vodu, má osvěžovat, zvláčňovat a hydratovat pokožku. Nějaké velké hydratační účinky jsem nazaznamenala, ale určitě pokožku nevysušuje. Dále podle popisu zklidní mysl po náročném dni a povzbudí psychiku.



A když jsem se sama sebe ptala, jak bych popsala jeho vůni a jak na mě působí, tak mě hned napadlo, že je to vůně, která pozitivně naladí a opravdu povzbudí. Vůně je mírně nasládlá, jasmínová, velmi příjemná. Asi nemá cenu psát, jaký vliv na nás vůně můžou mít. Vůně nám můžou vrátit dávno zapomenuté vzpomínky, uklidnit nás nebo naopak rozrušit. A nakonec si, ikdyž nevědomě, podle vůně vybíráme partnera pro své geneticky ideální potomky:-) Tak to jsem trochu odbočila. Prostě jsem chtěla vyjádřit, že není jedno, jak váš sprcháč voní. Takže si na výběru dejte záležet. A pokud sáhnete po tomto, tak určitě litovat nebudete.

Gel je čirý a pění středně. Líbí se mi balení v tubě, která stojí na víčku, takže když bude docházet, jednoduše z něj dostanu celý obsah a ani kapka nepříjde na zmar.

Jen pro zajímavost jsem se dívala na složení a je hodně podobné složení šampónu Fructis, jen bez těch zláčňujících silikonů:-)

Sprcháč stojí 59 Kč a na stránkách Dermacolu jej můžete najít zde.

Děkuji firmě Dermacol za poskytnutí výrobku pro recenzi.

Používáte sprchové gely? Jakým vůním dáváte přednost?

7 komentářů:

  1. Jé tak tady ten sprchový gel jsem měla ale grep a limetka, ten byl užasný, nádherně mě to uvolnilo a ta vůně prostě kouzelná !

    Super článeček :))

    nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to zní skvěle, musím při nejbližší příležitosti očichat:-)

      Vymazat
  2. já mám doma ten s belgickou čokoládou a pomaranči :) to jsou vůůně

    OdpovědětVymazat
  3. tieto sprcháče sú strašne super

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezká recenze ... já mám vyzkoušený meloun, pistácii a belgickou čokoládu. Každá parfemace má něco do sebe ;-) Také doporučuju :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:) Ano, zdá se, že tyhle sprcháče se opravdu povedly. I na ty obaly se dobře kouká, vůbec bych se nestyděla nějaký někomu věnovat jako dárek.

      Vymazat

Díky moc za komentář a těším se na další:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...