středa 6. března 2013

Jak mi udělal radost balíček z Lush

Včera mi dorazila zásilka z Lush a opravdu mne moc potěšila. Pokud by takto fungoval každý eshop, tak by to byla paráda.

Objednávala jsem hnědou hennu na vlasy Caca brun. Mám s ní perfektní zkušenosti (článek zde) a moje vlasy už barvení potřebují jako sůl. Další věc v objednávce je čistící maska Mask of Magnaminty. No kdo by nepotřeboval vyčistit pleť, snad jen víla z hlubokých šumavských lesů:) V objednávce jsem odeslala vzkat s prosbou o vzoreček nějakého šampuku na normální až suché vlasy a poslali mi Seanik, takže moc ráda vyzkouším. A navíc jsem dostala dva vzorečky parfémů Gorilla s milým vzkazem. Waw, tak tím mě fakt dostali. Jo a navíc jsem neplatila poštovné díky kódu ze Senzaboxu.


Pro ty, kdo zatím neznají, Lush je ručně vyráběná čerstvá kosmetika, která je odlišná hlavně vůněmi výrobků, používáním převážně přírodních ingrediencí a minimalizací pevných obalů.



Parfémky se vzkazem. No jasně, že webové království znovu navštívím:-) Obě vůně jsou hodně silné a myslím, že by mohly být i pro muže. Mě se moc líbí Icon, cítím v něm lékořici.


Masku jsem už zkoušela. Příjemně voní po mátě a zdá se, že černých teček na nose ubylo. Po zaschnutí na obličeji se smývá vodou a díky tomu, že obsahuje i hrubší částečky, se dá využít ještě i jako jemný peeling.

Vše najdete na www.lushcz.cz.

Takže tentorkát Lush nadmíru překvapil. Takové zásilky mám opravdu ráda.

8 komentářů:

  1. od lushu niečo chcem ;)
    toto by ma jasné že potešilo :D

    OdpovědětVymazat
  2. Lush byla dříve moje závislost, ze které jsem se postupně vyléčila. Teď už nakupuji jen osvědčené produkty jako Dream Cream nebo šampuk New a to pouze v zahraničí, kde je to mnohem levnejší než u nás. Filosofie jako netestování na zvířatech apod. je fajn, přesto ve finále velká část produktů je v platových obalech a výrobky obsahují umělé látky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jsem taky vyzkoušela pár věcí a už mi to celkem stačí. Ale tou hennou si mě fakt zavázali, žádná jiná mi před tím tožiž nechytla. Jo je škoda, že používají SLS.

      Vymazat
  3. jj Lush vždycky posílá vzorečky na ozkoušení a někdy i plné balení, ale tak co sou dost drazí takže si stejně zaplatíme i ty vzorky:) Masku používám také, je super...

    OdpovědětVymazat
  4. s Lushem mám zatím také jen pozitivní zkušenosti. i když si objednáš třeba jen jednu věc, hned přibalí vzoreček, dodání superrychlé a ty jejich produkty... ta vůně... paráda!

    OdpovědětVymazat
  5. No celé balení jsem od nich v životě nedostala, nechci být jízlivá, ale myslím si, že to udělali proto, že jsi zadávala kód ze senzaboxu, protože normálně ti pošlou jen pár vzorků. A předpokládají, že jsi nový zákazník, tak se chtějí vyšvihnout:-)Ale třeba se pletu, i tak je to od nich moc hezké :-) Dej pak vědět, jak se ti líbí parfémek Ginger:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tohle vlastně je pár vzorků. Byla to moje druhá objednávka a u první mi poslali dva vzorky. Parfém Ginger mi přijde fakt dost pánský, ale Icon se mi líbí víc a víc:-)

      Vymazat

Díky moc za komentář a těším se na další:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...