pondělí 18. března 2013

HOT TIPS I. aneb co by vám nemělo ujít

Přicházím s novou rubrikou HOT TIPS, ve které vám budu, ještě nevím, s jakou pravidelností, přinášet několik tipů, na výrobky, služby, recepty, nákupy a nebo internetové stránky, které by podle mě neměly zůstat bez povšimnutí. 

Nečekejte žádné bombastické novinky, prostě půjde jen o to, co si myslím, že je zajímavé tady zmínit. Takže tady je první pětka

1. Ekologické nákupní tašky

Ekotašky jsou na našem trhu už nějaký ten rok a já jsem první tašku dostala asi před třemi roky. Mám jich už několik a používám je hlavně při nákupech potravin, ale nejen to, dají se použít na přenášení a převážení čehokoli. Mají nosnost 20 kg, jsou opravdu prostorné, dají se sbalit do malé ruličky a schovat do kabelky. Jsou vyrobené z šusťákového pevného materiálu a nahrazují igelitky. Jediný problém u těchto tašek je ten, že výrobci přicházejí stále s novými vzory, které jsou hezčí a hezčí, takže chci další a další tašky:-) K nejznámějším značkám patří Envirosax a Ecozz. Tašky seženete v mnoha eshopech, například zde.



2. rozvoz jídla DámeJídlo

Server DámeJídlo je vlastně takový vyhledávač rozvozů jídel z restaurací. Zadáte svoje město a ulici a vyjedou vám restaurace, které k vám rozváží. Zatím to funguje jen ve větších městech, ale rozrůstají se stále, takže třeba tam budou brzy i restaurace z měst menších. Jídlo si objednáte přímo zde online a můžete zaplatit i kartou. Za objednávky sbíráte kredity, které můžete použít později jako slevu při další objednávce. A pokud na stránky přijdete z tohoto odkazu http://www.damejidlo.cz/dat-si-jidlo/42ba423e0e a uděláte objednávku, tak se mi na účet připíšou kredity v hodnotě 100 Kč:-)

3.  hudební televize Mixer.cz

Když mám chuť pustit si nějaké hudební novinky nebo třeba starší klipy a nechce se mi nic vyhledávat na youtube.com, tak jdu na Mixer.cz . Buď klipy nechám hrát jeden za druhým nebo si vybírám, co se mi líbí. Prostě taková jednoduše udělaná hudební TV s velkým výběrem hudby.

4.  recept na BeBe střechu

Myslela jsem, že tento recept zná každý, ale ukázalo se, že tomu tak není. Takže pokud neznáte, tak se rychle seznamte, je to mňamka. Potřebovat budete jen bebe sušenky, tvaroh, máslo, banán, cukr a čokoládu na polevu. Střechu zvládne i desetileté dítě, fakt:-) Já se po ni můžu utlouct. Dělám ji podle tohoto receptu zde.

zdroj: google.com



5. objednání Ladyboxu až po jeho vydání

Poslední tip se týká Ladyboxu. Poslední měsíce je možné si Ladybox objednat dadatečně. To znamená, že si můžete počkat, až se někde na netu proflákne, co v něm je a objednat si ho až pak, pokud uvážíte, že to pro vás bude super kauf. Takhle půjdete na jistotu a nemusíte smutnit, že jste vyhodili peníze za něco, co se vám nehodí. Asi nebudu jediná, kdo takto uvažuje. Senzabox tuhle možnost nedává. Buď si ho koupíš a dostaneš zároveň s ostatními nebo máš smůlu. Zajímalo by mě, která koncepce je z obchodního hlediska lepší, ale to se asi nedozvím. Stránky Ladyboxu zde.

Jak se vám rubrika líbí? Budu ráda, když napíšete vaše tipy!

5 komentářů:

  1. bebe striešku robím často je to mňamka :D

    OdpovědětVymazat
  2. Takové články mě baví:) Taky jsem přemýšlela, že počkám, co v Ladyboxu bude a pak když tak objednám. a ty tašky vypadají senzačně!

    OdpovědětVymazat
  3. Odkedy male Mixer v TV svoju reklamu, mám ho zapnutý skoro stále, ale nepoznám asi nikoho v mojomo okolí, kto by na ňom tiež "fičal" :D Tak ma potešilo, že nie som jediná. A koláčik vyzerá veľmi chutne

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou úžasné ty ekologické tašky ! :-) mám taky jednu :-)
    http://beautyane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Díky moc za komentář a těším se na další:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...