středa 20. března 2013

Balzámy na rty Crazy Rumors a který je ten nej?

O balzámech na rty Crazy Rumors jsem se tady už zmiňovala a o jeden proběhla i soutěž. 

Já používám najednou hned čtyři. Do každé kabelky jeden, jeden na doma, prostě balzámů není nikdy dost. A tyto jsou tak super, že bych jich mohla mít třeba i deset. Balzámy jsou čistě přírodní, bezbarvé a super-rty-hydratující. Ale nejlepší jsou na nich ty příchutě. Takový výběr, chuť a vůně se jinde nevidí.


A která příchuť si mě získala nejvíc?

Nebudu chodit kolem horké kaše - u mě vyhrála příchuť Mint Chocolate. Připomíná mi čokoládové plátky plněné mentolem After Eight, jestli znáte. Balzám na rtech po nanesení mírně pálí a to mě baví. Voní jemně, ne příliš výrazně. Nosím jej všude ssebou a bohužel už z něj zbývá jen posledních pár milimetrů.

Druhé místo přiděluji příchuti Peppermint Lemongrass. Pepermint nemá k mentolu daleko. Ano, tyhle příchutě mě prostě berou. Na rtech opět trochu pálí, ale citrónová tráva se mi zdá až moc aromatická.

Předposlední pozici obsadila příchuť Mocha. Skvěle chutná i voní po sladké kávě. Příchuť je moc fajn, příjemná, ale prostě při častějším používání se tak nějak omrzí.

A nejméně mě zaujala příchuť Raspberry Sherbet, která je sladká a voňavá, na mě až moc. Ale neříkám, že je zlá, to ne. Někomu by se nejvíce líbila právě tato. Sto lidí, sto chutí a v případě těchto balzámů si na své příjdou opravdu všichni.

Chystám se určitě vyzkoušet ještě další příchutě. Nejspíš opět něco v mentolovém duchu. Všimla jsem si, že jsem si tak trochu vypěstovala balzámovou závislost. Bez balzámu ani ránu. Ale mým rtům to očividně svědčí, tak proč ne:-)

Balzámy Crazy Rumors jsou k dostání zde.

Znáte? Co na ně říkáte? Nebo plánujete vyzkoušet? Napište:-)

2 komentáře:

Díky moc za komentář a těším se na další:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...