úterý 26. března 2013

5 spotřebovaných 3/2013

Opět je zde článek o pěti vypotřebovaných výrobcích, tento měsíc už druhý. Ale jedná se o malá balení, a taková mizí opravdu rychle, někdy až moc.

Tentokrát jsou všechny výrobky mazací. Krémy se spotřebovávají vždy nejrychleji. S dekorativní kosmetikou je to horší, ale snad i ta se zde časem objeví.

Výrobkům budu přidělovat body:
5 bodů = skvělá věc, kterou musím mít znovu a nemám momentálně chuť hledat a zkoušet něco dalšího
4 body = splnilo mé očekávání, jednou třeba pořídím znovu, ale teď chci vyzkoušet ještě něco jiného
3 body = celkem fajn, ale čekala jsem od toho trochu víc
2 body = slabý průměr, to mě tedy nezaujalo
1 bod = už nikdy!


Hydratační krém Sans Soucis Moisture Aqua Benefits - 4/5
Krém jsem dostala v únorovém Ladyboxu. Obsahuje mimo jiné termální vodu a extrakt ze zelených řas. Může se používat na den i na noc. Já jsem ho používala jako denní. Má hodně lehkou konzistenci a jemnou parfemaci. Řekla bych, že pleť hydratuje celkem dobře. Na můj vkus je ale až moc řídký a od koupě plného balení mě odrazuje jeho cena 767 Kč za 50 ml. Myslím, že jsou jiné dobré hydratační krémy, za mnohem menší peníze. Třeba krém od Yves Rocher Hydra vegetal nebo Nivea Soft.

Tělové máslo Pure Fiji - 3/5
O tomto hojivém a regeneračním másle jsem už jednou psala zde. Účinky na pokožku jsou opravdu dobré. Jediné, co mi na něm vadilo, je vůně. V malém množství byla i příjemná, ale když jsem se natřela víc, byla až moc výrazná a tak nějak divná.

Tělové máslo NIP + FAB mango smoothie - 4/5
Svěží, lehká konzistence a hlavně úžasná vůně. Tomuhle máslu nemám co vytknout. Snad jen to, že je k dostání pouze v Praze nebo přes internet zde, 250 Kč za 200 ml. Bohužel poštovné je 151 Kč, což mi přijde přehnané.

Tělový a masážní olej Devatero kvítí Saloos - 5/5
Olej jsem dostala jako vzorek k vyzkoušení. Je určen na bolavá záda a ztuhlé svaly. Voní nádherně, při masáži se dobře roztírá, není mastný a příjemně prohřívá pokožku. Masáže zad s tímto olejem jsem si opravdu užívala. Plné balení 50 ml se dá sehnat kolem stovky, třeba i v DM nebo různě v eshopech.

Vyživující tělové mléko Yves Rocher - 5/5
Tohle mléko se mi moc líbí, hlavně díky jeho vůni, která mi připomíná hořké mandle. Je opravdu velmi příjemná. Mléko pokožku dobře hydratuje a dělá ji vláčnou. Měla jsem bohužel jen malý vzorek. Plné balení 200 ml nyní vyjde se slevou na 159 Kč zde. Až půjdu kolem obchodu YR, tak ho musím pořídit.

Znáte některé z těchto výrobků? Jak byste je hodnotili vy?

8 komentářů:

  1. Já měla ten Sans Soucis taky.. Vyměnila jsem jej a teď sem ho vyměnila zase někomu dalšímu. Nemohla jsem ho používat kvůli té silné vůni, vždy mě šíleně rozbolela hlava a to já nerada!:D Zkusila bych ten masážní olej, v DM se na něj dívám pořád :) A moc pěkný článek ! :)

    http://themakeupeuphoria.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten masážní olej určitě vyzkoušej, stojí to za to:-)

      Vymazat
  2. NIP+ FAB mám taky, ještě teda nevypotřebovaný ale mám chocolate laté, něco tak něco.:D

    OdpovědětVymazat
  3. Také mě to mago nějak divně voní, v oalu je to ještě dobrý ale na těle mě to nějak nesedí, ale když jsem měla to latte tak to jsem úplně milovala...

    OdpovědětVymazat
  4. Mám moc ráda značku Saloos a veškeré jejich produkty:)

    Právě na mém blogu probíhá giveaway o balíček kosmetiky a překvapení! Budu ráda, když se zapojíš:)

    OdpovědětVymazat

Díky moc za komentář a těším se na další:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...