úterý 5. února 2013

Záhada malých kartáčků

Neumím si představit líčení bez řasenky a chci, aby řasy pořádně zvýraznila, protože ty moje to dost potřebují.

Teď používám řasenku od Rimmelu Scandaleyes, která má pořádně velký kartáček a řasy mi perfektně "zvětší". Ze začátku jsem s ní trochu zápasila, ale už jsem si zvykla. Dneska jsem řasenku viděla v naši malé drogérce za 149 Kč a v DM ji mají myslím za 189 Kč. A navíc se teď prodává společně s odličovačem.  

Pak mám další řasenku od Rimmellu - Lash Accelerator. Tu ale vůbec nepoužívám, protože moje řasy jen nabarví na černo a nic víc. Neprodlouží, nezahustí, nic. Má maličký kartáček a v tom bude asi ten problém. Řasenka sice obsahuje něco, po čem mají řasy vyrůst, ale kdo by na to čekal, já chci pořádné řasy hned. No a teď se ke mě dostaly na vyzkoušení další dvě řasenky, které ale taky mají malé kartáče s krátkýma štětinama nebo bodlinkama, a zase nic, jen řasy nabarví.


A v čem je ta záhada? Zajímalo by mě, jestli tyhle malé kartáčky fungují, nebo spíš nefungují stejným způsobem i u ostatních nebo jen u mě? Pokud tohle dělají i ostatním, tak jestli jim to vyhovuje? Pokud jen mě, tak co dělám blbě? Pokud ostatním nevyhovují, stejně jako mě, tak jak to, že se pořád docela dost vyrábějí? Neříkám, že mi tyto otázky nedají spát, no ale divné to je, no ne?


Kartáčky zleva: Extreme lash XXL Keenwell, Rimmel Lash Accelerator, Max Factor Masterpirce.


V tomhle případě tedy rozhodně neplatí, že co je malé, to je milé nebo že i s malým kašpárkem se dá zahrát velké divadlo a podobné bláboly. Já chci prostě jedině velký kartáček, v tom mám už definitivně jasno:-)

Co vy a malé řasenkové kartáčky? Vyhovují nebo ne?

5 komentářů:

  1. Nevím jak moc malé a velké kartáčky máš, každopádně jsem zjistila, že nemusím obyčejné štetinkové kartáčky. Já jsem prostě ulítlá na gumové kartáčky, a nejlépe tvarované do hooodně širokého U :-) Například Sexy pulp od Yves Rocher je bezvadná! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám radši asi taky větší kartáčky....ale z těch menších je skvělá od Max factoru - 2000 calories...fakt jsou po ní skvělé husté a prodloužené řasy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Asi jsem divná, ale mě zahustí a prodlouží řasy skoro každá řasenka... Ne v jedné vrstvě, ale mám způsob nanášení, který mi pomáhá k "panenkovským" očkám a zatím to fungovala s každou řasenkou, ať už měla hustý kartáček, malý, velký... :-)) ale je fakt, že nějakým kamarádkám to nefunguje....

    OdpovědětVymazat
  4. fakt vtipne :) osobne neznam lepsi, nez maybeline :)

    independent fashion blog by she.is.the.one

    OdpovědětVymazat

Díky moc za komentář a těším se na další:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...