sobota 23. února 2013

Únorový Senzabox + srovnání s Ladyboxem

Tento měsíc se u mě s boxy krásy roztrhl pytel. Neodala jsem pokušení a po Ladyboxu dorazil i Senzabox.

Opět jsem se těšila a byla zvědavá, čím mě box potěší a překvapí. A rovnou píšu, že Senzabox mě až tak moc nepotěšil, ale nebudu předbíhat.


Krabička je tentokrát žlutá, nově čtvercová, spodní část je s růžovými srdíčky. Výrobky byly zabaleny ve zlatém sáčku a ten ležel na růžovém krepáku. Na můj vkus je to celé trochu přeslazeně přezdobené, ale tento Senzabox je na téma svátku zamilovaných, tak proč ne, v podstatě pro mě balení není až tak úplně důležité.


Jako vždy je přiložen průvodní dopis s popisem výrobků.

Takový bonus navíc je energetická žvýkačka, která prý člověka nakopne, když už je před padnutím. To by se mohlo hodit.


Společně s krabičkou dorazila opět hromádka papírů + vzorek NIP FAB. Fajn je letáček s kódem na poštovné zdarma u Lush. To určitě využiju.


Výrobky v sáčku.


A tohle je tedy komplet obsah. Šest výrobků a z toho pět v malém balení, jen NIP + FAB v plném, ale taky v tom nejmenším. To se mi zná nějak málo. 

U tohoto boxu jsem se nechala nalákat na značku Lush a říkala jsem si, co asi do boxu dají. Zákaznice dostaly tří různé výrobky a na mě padl krém na nehtovou kůžičku Lemony Flutter. To mě tedy nepotěšilo, protože já mám nehtovou kůžičku bezvadnou. Pak jsem se dočetla, že se dá mazat i jinam, no tak to s ním zkusím, ale je to pro mě prostě zbytečnost. Obsah 10 ml vyjde v přepočtu na 57 Kč, plné balení má 50 ml. Voní celkem pěkně po citrónech.
 
Dalším výrobkem je tělové máslo NIP + FAB, které jsem chtěla vyzkoušet už delší dobu, takže jsem ráda, že jsem ho v boxu našla. Mám variantu Mango Smoothie a voní krásně, jako zmrzlina. Balení má 50 ml a stojí 89 Kč.

Další maličká věcička je řasenka Smoky Lash Mascara Make up for every professional Paris. No řasenka se hodí vždycky, ale dostala bych raději nějakou levnější, ale v normální velikosti, protože s touhle se mi špatně líčí, je to velikost pro trpaslíky. Ale řasy dělá hezké, to musím uznat. 3 ml vyjdou na 240 Kč. 

Dále byl v boxu Ryamar - denní krém s amarantovým olejem Ryor. Ryor se dá koupit i v drogérii, takže to pro mě nic zajímavého není, ale Ryor je dobrá značka, krém zatím nebudu otevírat a později ho určitě spotřebuju. 30 ml vyjde na 64 Kč.

Krém na ruce Avocado Hand Therapy od Crabtree & Evelyn mě taky nějak nenadchnul, je takový nemastný neslaný. No ale dobře, krémy na ruce používám, takže ho určitě využiju. 25 ml vyjde na 107 Kč. 

A co mě rozesmálo, je malé balení sprchového gelu Dove Purely Pampering - Bambucké máslo a vanilka. Vždyť Dove se dá koupit snad i v každém supermarketu, to si snad dělá Senzabox srandu. Prosím už nikdy více. 55 ml 16 Kč! 

Senzabox stál 289 Kč a hodnota výrobků je 573 Kč. Ale protože v něm jsou výrobky, které bych oželela, tak pro mě osobně se tento box moc nevyplatil.

A jaké je tedy celkové boxskóre za únor? A jak to vidím boxově do budoucna?

Mimo tyto únorové krabičky jsem měla zatím jen říjnový a listopadový Senzabox. Pak jsem si dala pauzu, až do teď. O únorovém Ladyboxu jsem psala zde. Ještě dodám, že Ladybox stál 299 Kč a hodnota výrobků byla 1086 Kč. Samozřejmě, že některé výrobky se dají ve skutečnosti pořídit levněji, ve slevách, ale i tak měl Ladybox hodnotnější věci, a pro mě více využitelné. Navíc byly v Ladyboxu tři výrobky v plném balení. Takže v únoru u mě zvítězil Ladybox. Také se mi víc líbí krabička Ladyboxu, je pevná a tak lepší pro uložení věcí. 

Tento měsíc jsem si těšení a překvápka nad krabičkama užila do sytosti, zásobila se výrobky, takže teď dám opět od boxů na nějakou dobu ruce pryč. Ale budu sledovat, jak se boxy vyvíjí a co se kolem nich děje. Senzabox plánuje zdražení na 319 Kč a změnu loga a designu stránek. Pak je tu ještě Greatbox, ale ten mě zatím nechává chladnou.

Co říkáte na únorové boxy? Máte nějaký doma?

8 komentářů:

  1. balenie pekné ale obsah fakt úplne na prd...


    je u mňa GiveAway alias pozvánka ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Já zatím krabičkám krásy odolávám, ale musím říct, že dostat prakticky samý vzorečky by mě asi naštvalo...

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se balení moc líbí, ale obsah by mě teda moc nepotěšil. Myslela jsem, že Lemony tam bude v plném balení.

    OdpovědětVymazat
  4. U nás v Penny teď mají tyto sprcháče od Dove za 49 Kč 250 ml. Podle mě tohle do beauty boxu, který by měl seznamovat s novýma značkama, nepatří.

    OdpovědětVymazat
  5. Kdybys chtela vymenit Lemony Flutter za ten masazni olej od Lush,tak napis na gilian@email.cz
    Diky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za nabídku, ale už ho mám skoro půlku pryč:-) Voní krásně.

      Vymazat

Díky moc za komentář a těším se na další:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...