středa 13. února 2013

Únorový Ladybox - můj úplně první

Dnes mi přišel můj historicky první Ladybox, který se tentokrát nese ve znamení svatého Valentýna. Nečekala jsem od něj žádné zázraky, ale těšila jsem se už od rána. 

To těšení je jedna z významných stránek těchto boxíků a u mě funguje dokonale. Můžu rovnou napsat, že s obsahem boxu jsem spokojená, ikdyž ten Smoklin mě fakt dostal, jako zarytého nekuřáka:-) Všechny věci se mi budou hodit.

Ladybox je tentokrát opět v pevné krabičce, která se mi bude skvěle hodit třeba na uložení kosmetiky. Výplň je z růžového nastříhaného papíru, což vypadá suprově.

Průvodní dopis se mi nepodařilo moc dobře nafotit, ale alespoň něco tam vidět jde. Box obsahuje tři plná balení, čtyři větší vzorky a tři pytlíčky, takže celkem dost věcí.

V krabičce byly pěkně uložené.

Čokoládový balzám od Nobilis Tilia mne celkem zaujal. Balzám má úplně tuhou konzistenci, která se má při styku s pokožkou rozpouštět. V popisu se uvádí, že se dá i sníst, takže se může použít jako erotická hračka:-) Balzám určitě ráda vyzkouším. Já můžu všechno, co je přírodní. Balení 50 ml v přepočtené hodnotě 150 Kč.

Micerální voda pro oči a tvář Lirene mne potěšila, protože jsem na ni četla dobré recenze a určitě ji využiju, až mi dojde Bioderma. Je v plném balení 200 ml, cena 89 Kč.

Vlasové olejíčky nejsou právě mým šálkem čaje, ale Biosilk Silk Therapy vyzkouším a aspoň srovnám s ostatními. Balení má 15 ml a má hodnotu 69 Kč.

Hydratační krém Sans Soucis MOUSTURE Aque Benefist určitě ráda otestuju, protože hydratace není nikdy dost! Především teď v zimě bojuju se suchou pletí. Obsahuje termální vodu, speciální beta-glukan, extrakt ze zelených řas... už jsem na něj zvědavá. Balení 30 ml má hodnotu 460 Kč.

Tekutá rtěnka Fleur de Santé s leskem v plném balení. Tento produkt je personalizovaný, což znamená, že ho vybrali podle mého osobního profilu. A povedlo se, odstínem se mi do vkusu trefili. Barva je moc pěkná, na rtech rtěnka nelepí, takže se bude hodit. Plné balení za 229 Kč.

Balzám na rty Lavera sensitive se 100% přírodním složením. Sice mám teď přebalzámováno, ale neztratí se, balzámy používám několikrát denně. Cena 89 Kč

Bonus Smoklin 10 tobolek + 2x detoxikační čaj - tak z tohoto jsem byla celkem překvapená. Tohle bych v balíčku krásy nečekala, beru to tedy s úsměvěm. Čaj si udělám, s tobolkama zatím nevím, jak naložím.

A další bonus Omlazující krém Faces My Age od Lavery ve třech pytlíčcích. No kdo by nechtěl omladit? Snad jen miminko:-) Takže ráda vyzkouším.

Na dně krabičky byl katalog výrobků Fleur de Santé, katalog Nobilis Tilia, slevový kupón v hodnotě 100 Kč na Fleur de Santé a další dva letáčky. Myslím, že je to papír navíc, všechny informace jsou přece na internetu.

Takže abych to shrnula, tak jsem ráda, že jsem si tento Ladybox objednala, obsahuje pro mě využitelné věci a cenově se určitě vyplatí. Jestli si objednám další měsíc krabičku znovu, tak to ještě nevím. 

Stránky Ladyboxu jsou zde a stojí 299 Kč.

Jak se vám obsah líbí?


9 komentářů:

  1. já jsem neobjednávala a nelituji.. není tam nic, co by mě vyloženě nadchlo. i když ten čokoládový balzám nevypadá špatně :)

    OdpovědětVymazat
  2. úžasný obsah Evi :) Závidím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj... pokud nevíš co s tobolkama Smoklin, tak je od tebe ráda odkoupím nebo vyměním třeba za nějakou kosmetiku =o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo proč ne. Třeba ta výměna. Napiš do mailu, co navrhuješ. Eva

      Vymazat
  4. Super článek, fotky a taky ty přepočty cen.

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem byla taky spokojená, možná ne nadšená, ale spokojená ano, jsem zvědavá spíš na senzabox, protože tam mají být produkt už od dvou zajímavých značek.

    OdpovědětVymazat
  6. Únorový box byl taky můj první a nelituju toho, že jsem ho objednala. Naopak.
    Vše mi vyhovuje až na omlazující vzorky od lavery a smoklinu.

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá velmi dobře,asi na něj taky mrknu :-)
    http://beautyane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Díky moc za komentář a těším se na další:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...