pondělí 11. února 2013

Tělová másla Ziaja a Pure Fiji

Představa, že se mažu máslem, je pro mě dost nechutná. Ale másla tělová jsou mi obecně velmi sympatická. 

V krátké době se ke mě dostaly rovnou dvě. A to v souvislosti s minulým wellness víkendem (o kterém tady ještě napíšu, protože hotel si zaslouží reklamu).

Kakaové máslo Ziaja

Toto máslo jsem koupila neplánovaně v naší malé drogérce pár dní před odjezdem, když jsem zjistila, že mi jako naschvál všechny mazátka došla. Navíc bylo v akci za 80 Kč (200 ml), takže jsem s nákupem neváhala. Četla jsem o něm pár recenzí, které výrobek propisovaly více méně jako lepší průměr. 

Na obalu výrobce uvádí, že máslo obsahuje omega 3, omega 6 a vitamín E, což by mělo zajistit liporegeneraci pokožky. Doplňuje nedostatek lipidů, regeneruje přirozenou ochrannou bariéru, viditelně zlepšuje pružnost a měkkost pokožky. To zní dobře že?

Já jsem s máslem moc spokojená. Poměr kvalita a cena je výborný. Máslo hezky voní, konzistence je tužší (připomíná mi kakaový tvaroháček), ale roztírá se parádně. Pokožku zvláční, ale ta pak není mastná. Vůně na kůži je příjemná a není zbytečně výrazná. Ráno, po večerním namazání, je pořád znát, že je pokožka jemnější a hydratovaná a i vůně se drží. Takže podle mě je toto máslo dobrá volba. Příště bych chtěla vyzkoušet ještě máslo s kozím mlékem. 


Tělové máslo dilo rescue Pure Fiji

Kosmetiku Pure Fiji prodávali v hotelu, kde jsme byli na wellness víkendu a používají ji tam i při masážích a dalších procedurách. A nebyla bych to já, abych si nepořídila pro sebe alespoň malý vzorek. Takže jsem si vybrala regenerační tělové máslo, za které jsem dala 80 Kč (15 ml).

Podle popisu na kelímku má máslo schopnost pozitivně působit na vlastní regenerační systém pokožky a výstavbu nové zdravé kožní tkáně. Vysoce hydratuje, urychluje hojení poraněné a podrážděné pokožky a modřin, uklidní a regeneruje.

Na první přičichnutí mi máslo moc nevonělo. Citím v něm nějaké ořechy. Ve složení je extrakt z makadamových ořechů. Ale postupem času si na vůni začínám zvykat a už se mi i docela líbí. Co se týká konzistence, tak ta je o něco řidší, než u másla Ziaja, ale také se velmi dobře roztírá a vstřebává. Pokožku hydratuje a zanechává dlouho jemnou. Používám máslo na zhrublá kolena, abych otestovala jeho regenerační schopnost a opravdu mám kůži na kolenou o poznání jemnější. Taky jsem si na zkoušku natřela modřinu a druhý den byla pryč, tak nevím, jestli to bylo fakt máslem nebo by zmizela i tak. Každopádně se mi tento výrobek líbí víc a víc, ikdyž první dojem byl rozpačitý.

Na internetu koupíte máslo zde. Ten můj pidi kelímek mi moc dlouho nevydrží. Větší balení 120 ml stojí 327 Kč, což není právě málo.

Co říkáte na tělová másla a které je vaše oblíbené?

5 komentářů:

  1. ziaja je úžasná :) tá vôňa ma stále dostáva ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem ti někdy psla jak miluju tvé články a jak suprově umíš psát? Jestli ne, teď ti to říkám! Miluju ten tvůj styl! A myslím že si zasloužíš mnohem víc čtenářů než máš! A pokud si mě ještě pamatuješ, jsem Elitie, z blogu ETB :) Teď už na novém blogu http://themakeupeuphoria.blogspot.cz/ .. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, to mě moc těší:) Jasně, že si tě pamatuju. Na tvůj nový blog mrknu.

      Vymazat
  3. Ziaja je opravdu úžasná, mohu jen souhlasit. Tělové máslo od Pure Fiji jsem bohužel zatím neměla šanci vyzkoušet, zato jsem ale zkusila peeling a tělový olej a oba výrobky mohu jen doporučit, opravdu se cítíte jak u moře na Fiji, krásná vůně a pokožka také. Kdyby měl někdo zájem, napsala jsem recenzi :) http://drzazrzka.blogspot.cz/2014/03/chcete-mit-pestenou-plet-jako-krasky-z.html

    OdpovědětVymazat

Díky moc za komentář a těším se na další:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...