úterý 26. února 2013

Minimalistické období

Poslední dobou se mi začínají hromadit vzorečky a malé baleníčka všemožné kosmetiky. A já na nich začínám ujíždět. Už mám pěknou sbírku miniatur.

Nejen, že se mi ty malé tubičky a lahvičky více líbí, ale jsou i praktické, hlavně při cestování. Můžu tak mít vše potřebné u sebe a nemusím ssebou vozit velký kosmetický kufr. A taky si na malém balení vyzkouším, jestli mi výrobek sedí nebo ne a nevyhodím tak peníze za něco, co mi pak nevyhovuje. 

V DM mají celý stojan se vzorkovými výrobky Balea a Alverde. Yves Rocher také nabízí malé balení k vyzkoušení. Pak jsou tady beauty boxy, které zásobují malýma lahvičkama. No myslím, že nejsem sama, kdo má doma podobou sbírku.

Na obrázku můžete vidět kosmetiku Saloos. Jsem z ní mile překvapena a ještě o ní na blogu uslyšíte. Ale to až někdy příště.

Máte taky rádi malé balení? Nebo rovnou pořizujete velké?

10 komentářů:

  1. Miniaturky přímo miluju, přesně jak píšeš, jsou skvělé na cesty nebo třeba do kabelky a navíc takhle člověk daný výrobek vyzkouší :) U nás v Rossmannu mají třeba i stojan s miniaturky kosmetiky welness, nějaké šampóny Syoss a Dove a pak aji miniaturky deodorantů od Dove a Rexony a možná i něco dalšího ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Zbožňuju malé balení! Taky se mi doma hromadí podobná sbírka, a já je dále vyhledávám :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jim taky právě dávám přednost, takže moje sbírka se bude nejspíš rozšiřovat:)

      Vymazat
  3. Ja mám od baley miniatúrny gél na vlasy :-D ..inak predávajú v dm-ku ešte bázu pod očné tiene od alverde? O.o

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee tak to jsem si nevšimla, jestli mají tuhle bázi. Holky pokud některá víte, tak napište:)

      Vymazat
  4. Nejsem zrovna nadšená milovnice cestovních balení, ale je fakt, že jsou praktické. Nicméně pokud se chystám měnit kosmetiku (nejčastěji to praktikuji u pleťové) tak si nejdřív raději koupím minibalení všech výrobky z řady (mini balení většinou tak vydrží na týden - 14 dní) a podle toho se pak rozhoduji pro nákup klasického balení... Už mi to takhle takhle kolikrát ušetřilo spousty peněz

    OdpovědětVymazat
  5. Miniaturkám obvykle moc nefandím, jsem za ně ráda hlavně, když někam jedu a vím, že mi v tašce nebudou zabírat místo plná balení. Na to jsou opravdu super :-) Takže já si miniaturky nechávám na cesty :D

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mám ráda miniaturky,ale někdy se to ani nevyplatí finančně třeba u Baley

    OdpovědětVymazat

Díky moc za komentář a těším se na další:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...