neděle 17. února 2013

Lesky na rty Dermacol Glitter Lip Gloss

Mám dost plné rty a syté rtěnky na nich vypadají často jako pěst na oko. Proto dávám přednost jemnějšímu líčení rtů, což perfektně splňují lesky na rty. 
 
Ale zdá se mi, že najít dobrý lesk není úplně lehúkol. Už jsem vyzkoušela i pár nechutných lepidel. Naštěstí tyto lesky od Dermacolu mým testem prošly. 


Už na první pohled vypadají nádherně. Luxusní balení se vážně povedlo. A čeho si tedy u lesků všímám? Nebo na co si přímo dávám pozor?

Lesk - Asi nikoho nepřekvapí, že u lesku na rty je pro mě důležitý lesk:-) Chci, aby rty zářily a vypadaly svěže. Tyto lesky obsahují drobné třpytky, díky kterým se rty lesknou opravdu krásně.

Lepivost - Lepivost je nejtěžší část testu. Na tu jsem pes. Nemám ráda slepené rty, a kdo má? Ale zdá se mi, že každý lesk musí alespoň trošku lepit, aby ze rtů hned nesklouzl. Na stupni lepivosti od 1 do 10, kdy 1 je nejméně a 10 nejvíce, se tyhle lesky nacházejí na čísle 2, což jde. Malinko lepí, ale nevadí to.

Výdrž - Jak dlouho by měl na rtech vydržet ideální lesk? Nedělám si iluze, že celý den. Ale alespoň pár hodin, vypité kafe, malou svačinu.. což tyto lesky zvládají dobře. A i po setření hlavní vrstvy na rtech zůstává trochu třpytek, které se drží jako klíště.

Chuť a vůně - chuť je pro mě dost důležitá. Mít na rtech lesk, co chutná a voní třeba jako nafta, bych nevydržela, i kdyby zářil jako slunce. Lesky Glitter Lip Gloss chutnají i voní moc příjemně. Připomínají mi jahody, mňam:-)


Vyrábějí se v osmi odstínech a myslím, že si mezi nimi musí vybrat každá, protože jsou opravdu krásné. Od nejsvětlejšího až po tmavý. Já mám odstín 06 (růžový) a 08 (hnědý). 


Aplikátor funguje tak jak má. Nabere z lahvičky přiměřené množství lesku, který se dobře nanáší na rty.


Lesky na předloktí. Vlevo odstín 06, vpravo 08.
 
Vlevo odstín 06, vpravo odstín 08




Rozdíl v odstínech na rtech vidět jde, i když není nijak značný. Odstín 06 udělá takové jahodové rty a je více výraznější, než odstín 08, který je decentnější a víc zachová přirozenou barvu rtů. Oba lesky jsou krásné. Mě se více líbí právě ten růžový jahodový. Dostala jsem pochvalu i od mého muže, takže jasná volba:-)

Lesky by měly rty i hydratovat, ale není nad pořádný balzám na rty, co si budeme povídat. Zkoušela jsem tedy lesk nanést přes balzám a funguje to. Ale musí to být balzám typu jelení lůj, prostě netekutý balzám v tyčince.

Na lesky se můžete podívat na stránkách Dermacolu zde. Jsou k dostání i v drogeriích za 99 Kč.

Děkuji Dermacolu za zaslání lesků pro vyzkoušení.

Jak se vám lesky líbí? Plánujete vyzkoušet nebo už některý máte doma?


3 komentáře:

  1. vyzerajú dobre ten do hneda/nude je veľmi pekný ;)


    je u mňa GiveAway alias pozvánka ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi, na rtech vypadají pěkně. Mrknu na ně v drogérce.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem měla lesk od dermacolu v jiném provedení a dost mě zklamal :( Na puse vydržel jen chviličku. Takže osobně nemám chuť zkoušet další od nich. Rtěnky mají super, na ty zas nedám dopustit, ale lesk ne :(

    OdpovědětVymazat

Díky moc za komentář a těším se na další:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...