pátek 3. května 2013

S vůní vanilky od Yves Rocher

Mám ráda vanilkové rohlíčky, ale vanilka v podání této toaletní vody od Yves Rocher pro mě není to pravé ořechové.

Vůně je to dost těžká, jako by mě táhla k zemi. Dávám přednost lehčím povznášejícím vůním. Možná pokud bych použila opravdu jen malé množství, ale to bohužel rozprašovač moc neumožňuje. Menší dávku, než pořádnou vanilkovou sprchu, se mi z něj dostat zatím nepovedlo. Lahvička je skleněná, uzávěr plastový, etiketa papírová. Celkově na mě obal působí spíš levnějším dojmem. Ale to není až tak podstatné. Vůně jinak vydrží celkem dlouho. Takže milovníci vanilky ať vyzkoušejí. Vůně není moje, je maminky, já bych si ji nepořídila.

Voda stojí 289 Kč.



Toaletní voda je z řady Plaisirs nature, ve které jsou i sprchové gely, tělové krémy, šumivé tablety do koupele, tělová mléka, tuhá mýdla, tekutá mýdla a krémy na ruce a balzámy na rty. A to vše v mnoha vůních - již zmíněná vanilka, dále kokos, malina, ostružina, olivový olej, mandarinka a oves.

Celá řada se mi zdá velmi povedená. Vyzkoušela jsem zatím jen kokosové tělové mléko, které bylo perfektí, nejen skvělou vůní, ale i účinky na pokožku, a kokosovou šumivou tabletu do koupele, která mě ale nijak neoslovila.


Ale ráda bych vyzkoušela třeba toaletní vodu malinovou, protože malinová příchuť patří k mým nejoblíbenějším. Pak je mi taky sympatický krém na ruce s ovsem s praktickým dávkovačem. A dále se mi líbí ostružinový sprchový gel.

Znáte tuto řadu od Yves Rocher? Jak se vám líbí?

7 komentářů:

  1. ta malinová toaletka musí vonět božsky :) hned bych jí vyzkoušela :) mám od yves rocher malinový ocet na vlasy a ta božská vůně ♥ dnes jsme psala recenze na odličovač od yves rocher, tak můžeš juknout :) onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem měla taky ten ocet, ale už dávno, v životě před blogem:-) Voní fakt nádherně, musela jsem se držet, abych se nenapila:-) Tak pokud by ta toaletka voněla takto, tak ji musím mít!

      Vymazat
  2. Vůni si dokážu představit, měla jsem sprcháč ze stejné série, a na mě moc sladko-těžká vůně. Ale malina nebo ostružina můžou být odlehčené a fajn :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhletu řadu mám moc ráda, i když jsem z ní zkoušela asi snad jen to tělové kokosové mléko jako ty :) A miluju vanilku, ale mám ráda takové lehké vůně, což vůně vanilky většinou je, tak uvidím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně malinová by mě moc zajímala:)

    OdpovědětVymazat
  5. Já tu vůni vanilky zbožňuju ... mám tu toaletku též :)

    OdpovědětVymazat

Díky moc za komentář a těším se na další:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...